Fotózások

Judit és Gyuri a nem túl kellemes időjárás ellenére is nagyon jól érezte magát a Tettyén megejtett fotózáson. Nem is csoda, hiszen már csak pár óra volt vissza az esküvőig!
Kedves kollégám, Szabina és (most már) férje, Robi esküvőjét nagyon vártam, már korábban is fotóztam őket több alkalommal. Most a nagy napról mutatok pár képet:Wiesner Zoltán fotós barátom Királyegyházára hívott el egy lagziba segíteni. Krisztina és Gábor nagy napjáról készült pár fotó:


Régi kollégám gyerkőce Noel négy éves lett. A nap alkalmából elhívtak fényképezni és nagyon jól éreztük magunkat.
Marianna és Gábor fotózása nagyon jól sikerült Sikondán, igazán kellemes délutánt töltöttünk együtt Wiesner Zoltán fotós barátom meghívásának köszönhetően. Pár kép a nagy napról:Közeli barátaink, Bettiék nem úszhatták meg a karácsonyi családi fényképezést. Egy igazi, félnapos, nagyon jó hangulatú munka volt, reméljük, mindenkinek tetszenek a képek!
Kittiék az utolsó pillanatban érkeztek hozzánk még karácsony előtt, de kiderült, hogy nagyon megérte időt szakítani a fényképezésre. Reméljük, Nekik is tetszenek a képek!
Zoli barátomék úgy nyerték a karácsonyi fényképezést, melyet a közösségi oldalunkon hírdettünk meg. Nagyon kellemes fotózás volt, örültünk, hogy örömet szerezhettünk Nekik!


Kedves ismerőseink ismét meghívtak minket egy családi fotózásra karácsony alkalmából. Nagyon szívesen mentünk és a képek is nagyon jól sikerültek!
Eljött a karácsonyi időszak és ezzel együtt a karácsonyi fotózások időszaka is. Hannáék már másodszor jártak nálunk , akiket nagyon szeretünk fényképezni.  A két barátnő, Dorina és Virág őszi képeit a Siklósi Vár körül készítettük el. Nekik tetszett! 

A Tettyén fotózgattunk párat a Pécsi KIVISZ egyik végzős osztályával. Szerintem jók lettek a képek!

Szabina és Robi jegyes fotói is elkészültek. Nagyon kellemes őszi délután volt, jó alkalom volt a bemelegítésre.

Timi és Józsi és két gyönyörű nagylányuk Tina és Dorina egy remek délutánt varzsoltak mindannyiunknak. Remélem a képek is tetszenek mindenkinek.
Egy szuper hangulatú családi fotózáson vagyunk túl. Andi és Kornél, valaminit a két gyerkőc remek fotóalanyoknak bizonyultak.